IĞDIR / ARALIK - Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi

Okulumuz 50 Başarılı Örnek Listesinde

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce imam hatip okullarındaki başarılı örneklerin ve model uygulamaların tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla gerçekleştirilen Başarılı Örnekler Sergisi'ne yapılan 244 başvurunun değerlendirme süreci tamamlandı. İmam hatip ortaokulları ve Anadolu imam hatip liselerinde yapılan başarılı örneklerin değerlendirildiği sergide 50 başarılı örnek belirlendi.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce imam hatip okullarındaki başarılı örneklerin ve model uygulamaların tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla gerçekleştirilen Başarılı Örnekler Sergisi'ne yapılan 244 başvurunun değerlendirilme süreci tamamlandı. İmam hatip ortaokulları ve Anadolu imam hatip liselerinde yapılan başarılı örneklerin değerlendirildiği sergide 50 başarılı örnek belirlendi.

Okulumuz Mehmet Akif Ersoy AİHL olarak 50 başarılı örnek listesinde yer aldık.

İdaremiz, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarımızın artarak devam etmesini diliyoruz...

Yayın: 27.07.2023 - Güncelleme: 27.07.2023 23:19 - Görüntülenme: 117